آذری جهرمی : ۵۰۰ اپلیکیشن باج گیر شناسایی شدند

جهرمی

این روزها باج افزار ها و یا نرم افزارها و اپلیکیشن های باج گیر روز به روز به تعداشان افزوده می شود و کاربران موبایل نباید هر اپلیکیشنی را که در فضای مجازی و اینترنت منتشر می شوند را در گوشی های هوشمند خود نصب کنند و همچنین روی لینک هایی که به صورت مشکوک به کاربران ارسال می شوند ممکن است دردسر های فراوانی برای کاربران به دنبال داشته باشد . سازمان فناوری اطلاعات بسیاری از این اپلیکیشن ها و شرکت هایی را که اپلیکیشن های باج گیر را تولید و انتشار می کردند را شناسایی کرده اند .

آذری جهرمی ، وزیر ارتباطات نیز در توییت خود از شناسایی و جزییات مربوط به شرکتی که اقدام به تولید و انتشار ۵۰۰ اپلیکیشن موبایل با عناوین مختلف و غیر اخلاقی اقدام به سرقت از طریق سرویس های ارزش افزوده می کرده است . وی در توییت خود نوشت : شرکتی که شناسایی شده است ، در یک بازه زمانی کوتاهی اقدام به تولید بیش از ۵۰۰ اپلیکیشن موبایلی کرده ، از پوشش ادعیه تا عناوین غیراخلاقی! همه و همه برای خالی کردن جیب مشترکین تلفن همراه با سرویس‌های ارزش‌افزوده. گزارش به پلیس برای رسیدگی بیشتر ارجاع شد. مبالغ به مردم بازخواهد گشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، برنامه‌های مذهبی و ادعیه و برنامه‌هایی با عناوین مستهجن در لیست برنامه‌های منتشر شده وجود دارد که فقط یکی از این برنامه های آلوده که منتشر شده است بالای یک میلیون نفر کاربر دارد.

از جمله مهم‌ترین اقدامات مخرب که توسط بعضی از توسعه دهنده های سودجو در فضای مجازی کشور در حال انجام است می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- انتشار برنامه‌های مخفی (برنامه‌هایی که پس از نصب آیکون خود را مخفی کرده و کاربر به سادگی قادر به حذف آن‌ها نیست).

۲- انتشار برنامه‌های واسط یا دانلودر که در ازای دانلود یک برنامه رایگان، کاربر را عضو سرویس ارزش‌افزوده می‌کند.

۳- ارسال تبلیغات آزار دهنده و پوش نوتیفیکیشن (اغلب به منظور تبلیغ سرویس‌های ارزش‌افزوده)

۴- برنامه‌هایی که به صورت مخفیانه و بدون اطلاع کاربر به دانلود بدافزارهای دیگر و یا برنامه‌هایی که برای استفاده از آن‌ها باید عضو سرویس ارزش‌افزوده شد، می‌پردازند.

۵- نصب تضمینی برنامه‌های اندرویدی (دانلود پنهانی و نمایش صفحه نصب اپ‌های جدید به‌صورت اجباری)

۶- ارسال نوتیفیکیشن براساس اپراتور مخابراتی، موقعیت مکانی، گروه سنی، جنسیت و مدل دستگاه کاربر

۷- افزایش بازدید پست‌های تلگرامی و اینستاگرامی

۸- نمایش پاپ‌آپ‌های تبلیغاتی

۹- کلیک دزدی برای بالا بردن میزان بازدید وب‌سایت‌های مختلف

۱۰- هدایت کاربر به صفحات و وب‌سایت‌های مختلف، مانند وب‌سایت‌های خدمات ارزش‌افزوده

منبع ito

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up