facebook
 

با قابلیت جدید فیس بوک میتوانید کاربران مزاحم را به مدت یک ماه مخفی کنید


تمام کاربران عضو شده در فیس بوک دوستانی را دارند که مطالب آزار دهنده یا نظرها و دیدگاه های بی دلیل و مطلب های سیاسی را برای آن ها ارسال می کنند . در حال راهکاری را می توان اعمال نمود که بدون حذف کردن این افراد از لیست دنبال کننده هایمان بتوانیم مطالب و نظر های ارسالی فرد مورد نظر را از تایم لاین اکانتمان در فیس بوک حذف کنیم . اما فیس بوک به تازگی راهکاری را ارائه نموده است که میتوان به دلخواه به مدت 30 روز کاربر مورد نظر را که شمارا آزار می دهد به صورت موقت دنبال کردن آن شخص را متوقف کنیم .

فیسبوک این قابلیت جدید را Snooze نام گذاری کرده است ، این قابلیت در گروه ها و صفحات قابل استفاده می باشد . اما این قابلیت چگونه است ؟ به طور مثال اگر شما از مطالب منتشر شده که مربوط به یک رویداد ورزشی منتشر می شود و شما علاقه ای به دیده شدن این مطالب ندارید ، شما می توانید با قابلیت Snooze ارتباط خود را به مدت یک ماه با صفحه ی منتشر شده را متوقف کنید . واقعیت این است که کمپانی فیسبوک از ماه های گذشته قابلیت Snooze را آزمایش می کند ، ولی به نظر می رسد فیس بوک تا زمان ارائه ی این ویژگی به کاربران تغییراتی را اعمال نموده است . برای مثال : در حالت اولیه قابلیت Snooze همراه با ویژگی unfollow مشاهده می شد و کاربران میتوانستند با زدن دکمه (( unfollow or snooze )) گزینه هایی برای نمایش بوجود می آید و کاربران باید یکی از گزینه های دنبال نکردن به طور موقت و یا دنبال کردن به طور دائم را انتخاب کنند . توجه داشته باشید که دنبال نکردن به معنی حذف از دنبال کنندگان نیست .

علاوه بر این ، احتمال داده می شود که فیس بوک در ابتدا تصمیم داشته است به کاربران اجازه بدهد که بتوانند برای مدت یک ماه ، یک هفته و یا یک روز از دنبال کردن صفحات و یا دوستانشان را متوقف کنند . اما این تصمیم در نهایت تغییر داده شد و فقط الان کاربران میتوانند یک گزینه را انتخاب کنند یعنی به مدت 30 روز کاربران یا صفحات را دنبال نکنند .

آقای شورلی موریلی هاردلن یکی از مدیران فیس بوک در وبلاگ خود گفته است :


ما در نظر سنجی هایی که به عمل آمده است از کاربرانمان شنیده ایم که بتوانند گزینه های بیشتری را در فیسبوکشان داشته باشند ، اما قابلیت Snooze دیگر کاربران مجبور نیستند کاربر مورد نظر را از لیست دنبال کنندگانشان خارج کنند و یا به طور دائم حذف کنند . ما با این قابلیت این امکان را داده ایم که کاربران بتوانند فرد مورد نظر را برای مدت یک ماه پست ها و مطالبشان را از نمایش خارج کنند . این قابلیت این امکان را میدهد در این مدتی که شما فرد مورد نظر را نمیخواهید مطالبشان را ببینید و آن کاربر از این موضوع با خبر نمی شود . جالب است بدانید ، اگر این مدت در حال اتمام باشد این موضوع به شما اطلاع داده می شود و شما می توانید این مدت را تمدید کنید و یا غیر فعال کنید .

منبع venturebeat